BBL Leerling Mechatronica

Omschrijving

Wat ga je doen als BBL Leerling Mechatronica? 

Als BBL Leerling Mechatronics maak je onderdeel uit van de afdeling Assembly en ben je verantwoordelijk voor het monteren (mechanisch, pneumatisch en elektrisch) en afstellen van mechatronische (deel)machines en systemen. Naast je werk volg je de opleiding Monteur Mechatronica niveau 3 of 4 (afhankelijk van de vooropleiding). Je werkt 4 dagen en gaat 1 dag in de week naar school. Je krijgt onderwerpen zoals montage en onderhoud, elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek. Na afloop heb je een erkend MBO diploma op niveau 3 of 4 én een flinke dosis praktijkervaring.


Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. Als BBL Leerling geven we je de mogelijkheid om onder professionele begeleiding een erkend vakdiploma te halen. Afwisseling in projecten binnen een mechatronische omgeving staat hierbij centraal.


Wat kan je van ons verwachten?

Werken en leren bij MTA betekent je onderdompelen in een wereld vol techniek, waar een prettige werksfeer voorop staat. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit, prestatie en aandacht voor de mens centraal staat. Wil jij ontdekken of jij je thuis voelt in onze wereld en of mechatronica iets voor jou is? Maak dan gebruik van de MTA meewerk dag.

Vereisten

Ben jij de BBL Leerling Mechatronica die wij zoeken?

  • Ben je een student met een afgeronde vooropleiding op (V)MBO niveau?
  • Ben je gek op techniek en werk je graag met je handen?
  • Lever je graag iets op in goede kwaliteit?
  • Spreekt een dynamische en innoverende omgeving je aan?
  • Ben je enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren?
  • Zoek je een balans tussen zelfstandigheid en goede begeleiding?