Bedrijfskundige (afstudeer)stage

Omschrijving

Wat ga je doen als bedrijfskundige stagiair?

Vanaf februari 2020 hebben we een stageplek beschikbaar waarvoor we een aantal potentiële opdrachten hebben bedacht. De focus in de stageopdracht wordt in overleg met jou vastgesteld. De potentiële stageopdrachten zijn gericht op de volgende onderwerpen:

(1) Efficiencyslag in het calculatieproces 

(2) Standaardisatie van de workflow voor verkooporders

(3) Verbeteren van de TPD (Technical Product Documentation) verwerking 

Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. Wij stimuleren je als stagiair om zowel jouw kennis en kunde op het gebied van organisatorisch projectwerken als technisch vlak naar een hoger niveau te tillen én leren wij van en met jou.


Wat kan je van ons verwachten?

Als stagiair maak je deel uit van het speelveld Order Management Center waar het bouwproces wordt voorbereid, gecoördineerd en beheerd op een zodanige manier dat klantorders op tijd, in de juiste kwaliteit en binnen het gestelde budget worden gerealiseerd. Hier werken Project Engineers die verantwoordelijk zijn voor de regie- en voor een succesvolle uitvoering van de aan hem toegewezen projecten. Daarnaast maak je natuurlijk deel uit van het MTA team. Tijdens je introductiedag loop je mee met onze afdelingsambassadeurs en leer je ons bedrijf en het team kennen.

Vereisten

Ben jij de bedrijfskundige stagiair die wij zoeken?

  • Studeer je momenteel aan de opleiding Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar?
  • Ben je een procesverbeteraar?
  • Ben je enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren?
  • Heb je een hands-on mentaliteit en steek je graag de handen uit de mouwen?
  • Ben je nieuwsgierig naar werken in een dynamische en innoverende omgeving?
  • Zoek je naar vrijheid om jouw opdracht succesvol op te leveren en voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk?