Business Application Engineer

Omschrijving

Wat ga je doen als Business Application Engineer? 

Als Business Application Engineer vertaal je bedrijfsprocessen naar slimme ICT applicatieoplossingen. Jouw focus ligt hierbij op het snijvlak ICT en de business. Je neemt de implementatie van nieuwe functionaliteit en het (functionele) beheer voor jouw rekening. Als Business Application Engineer inventariseer je nieuwe wensen en adviseer je key users hierover. De belangrijkste tools waar je mee werkt zijn ons ERP systeem Isah, MS SQL, de Microsoft cloud oplossingen (PowerBI, PowerApps, Flow) en Microsoft Office. Daarnaast gebruiken we diverse SaaS oplossingen. Binnen deze groeiende lijst applicaties test je functionaliteit en begeleidt je externe IT specialisten.


Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers en dus wellicht ook met jou. Als Business Application Engineer maak je deel uit van het speelveld ICT. Binnen dit speelveld wordt vormgegeven aan het ICT beleid en aan de procesautomatisering. Van hieruit wordt de samenwerking met externe ICT en software/applicatie partners en leveranciers aangestuurd. Verder worden de gebruikers ondersteund en gefaciliteerd en wordt het datanetwerk beheerd.


Wat kan je van ons verwachten?

Als bedrijf bieden wij passende arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit, prestatie en aandacht voor de mens centraal staat.

Vereisten

Ben jij de persoon die wij zoeken?

  • Heb jij een HBO werk –en denkniveau?
  • Heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan en ben je toe aan een volgende uitdagende stap in de maakindustrie?
  • Heb je affiniteit met IT?
  • Heb je ervaring met het ERP systeem ISAH? Deze kennis is een pré en geen must.
  • Word je gemotiveerd door het verbeteren van processen en inrichting van informatiesystemen?
  • Beschik je over communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels?
  • Heb je een organiserend vermogen om een project succesvol op te leveren?
  • Ben je proactief in het signaleren van knelpunten en ben je oplossingsgericht?