Business Application Engineer

Functieomschrijving

Wat doet MTA?

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering oplossingen in onder andere de agrofood.

Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien.

Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn. 

Wat ga je doen als Business Application Engineer? 

Als Business Application Engineer maak je deel uit van het speelveld IT. Je vertaalt bedrijfsprocessen naar slimme ICT applicatieoplossingen. Jouw focus ligt hierbij op het snijvlak ICT en de business. Je neemt de implementatie van nieuwe functionaliteit en het (functionele) beheer voor jouw rekening. Als Business Application Engineer inventariseer je nieuwe wensen en adviseer je key users hierover. De belangrijkste tools waar je mee werkt, zijn ons ERP systeem Isah, MS SQL, de Microsoft cloud oplossingen (PowerBI, PowerApps, Flow) en Microsoft Office. Daarnaast gebruiken we diverse SaaS oplossingen. Binnen deze groeiende lijst applicaties test je functionaliteit en begeleidt je externe IT specialisten.

Vereisten

Ben jij de persoon die wij zoeken?

  • Heb jij een HBO werk –en denkniveau?
  • Heb je affiniteit met IT?
  • Heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan en ben je toe aan een volgende uitdagende stap in de maakindustrie?
  • Heb je ervaring met het ERP systeem ISAH, MS SQL, Microsoft cloud oplossingen (PowerBI, PowerApps, Flow) of Microsoft Office? Kennis van één of meerdere van deze tools is een pré en geen must.
  • Word je gemotiveerd door het verbeteren van processen en inrichting van informatiesystemen?
  • Heb je een organiserend vermogen om een project succesvol op te leveren?
  • Ben je proactief in het signaleren van knelpunten en ben je oplossingsgericht?
  • Beschik je over communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels?


Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.