Horeca Supervisor

Functieomschrijving

Wat doet MTA?

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering oplossingen in onder andere de agrofood.

Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien.

Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn.

Wat ga je doen als Horeca Supervisor?

Afgelopen december zijn we verhuisd naar een nieuw pand met een mooie bedrijfskantine. Daarom zijn we op zoek naar een Horeca Supervisor die een stuk bedrijfscatering mee gaat opzetten en beheren. Samen met de Facility Manager bedenk je een concept dat past bij MTA. Het is mede jouw uitdaging om veel draagvlak bij de collega's te creëren zodat er maximaal gebruik gemaakt gaat worden van de catering. Je zorgt voor een afwisselend aanbod, selecteert de toeleveranciers en verzorgt de dagelijkse bemanning in de bedrijfskantine zodat de collega’s met een warm welkom ontvangen worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zaken rondom hygiëne en voedselveiligheid conform de relevante wetgeving. Ook draag je bij aan andere horeca gerelateerde zaken zoals interne -en externe evenementen.

Vereisten


Ben jij de Horeca Supervisor die wij zoeken?

  • Heb je een afgeronde MBO opleiding?
  • Heb je ervaring in de horeca en passie voor het vak?
  • Ben je een enthousiast persoon die het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken?
  • Kun je met jouw creativiteit en gastvrijheid de catering binnen MTA opzetten?
  • Heb je kennis van relevante wet- en regelgeving rondom voedselveiligheid zoals HACCP en/of Sociale Hygiëne?
  • Ben je van maandag t/m vrijdag 24 tot 28 uur per week beschikbaar?    Heb je interesse in deze functie?

    Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.