HR Manager

Functieomschrijving

Wat ga je doen als HR Manager? 

Als HR Manager ben je binnen MTA verantwoordelijk voor het speelveld Human Resources en geef je leiding aan de HR Officer Personnel Administration. Je draagt zorg voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het HR-beleid op groepsniveau en speelt in op de effecten die wet en regelgeving hebben op de organisatie en op de HR processen. De HR onderwerpen binnen je werkveld zijn gericht op arbeidsvoorwaarden, tijdregistratie, beloning, subsidieregelingen en het juridisch kader. Je signaleert trends in de markt en adviseert het MT over belangrijke HR ontwikkelingen. Werving & Selectie en Opleiding & Ontwikkeling zijn ondergebracht bij het speelveld Human Development waarmee je op project- en onderwerp niveau samenwerkt. Als HR Manager rapporteer je aan de CEO.


Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers en dus wellicht ook met jou. Als bedrijf bieden wij passende arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit, prestatie en aandacht voor de mens centraal staat.

Vereisten

Ben jij de persoon die wij zoeken?

  • Heb jij een relevante afgeronde HBO opleiding?
  • Heb je minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur binnen een technische omgeving?
  • Ben je bekend met personeelsinformatiesystemen?
  • Heb je aantoonbare ervaring in het arbeidsvoorwaardelijke en juridische domein van HR?
  • Heb je goede communicatieve skills en het vermogen om draagvlak te creëren?
  • Wil je 24 tot 28 uur per week werken?


Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.