IT (afstudeer)stage

Functieomschrijving

Opdrachtomschrijving

Vanaf februari 2021 hebben we één stageplek beschikbaar waarvoor we een potentiële opdracht hebben bedacht. De focus in de stageopdracht wordt in overleg met jou vastgesteld. De potentiële stageopdracht is gericht op het realiseren van een project cockpit in Microsoft PowerBI.

Wat doet MTA?

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering oplossingen in onder andere de agrofood.


Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien. 

Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn.

Onze wereld

Als stagiair maak je deel uit van het speelveld IT. Binnen het IT-speelveld wordt vormgegeven aan het IT beleid en aan de procesautomatisering. Van hieruit wordt de samenwerking met externe IT en software/applicatie partners en leveranciers aangestuurd. Verder worden de gebruikers ondersteund en gefaciliteerd en wordt het datanetwerk beheerd. Daarnaast maak je als stagiair natuurlijk deel uit van het MTA team. Tijdens je introductiedagen loop je mee met onze afdelingsambassadeurs en leer je ons bedrijf en het team kennen.

  Vereisten

  Ben jij de stagiair die wij zoeken?

  • Ben je een student opleiding Business & IT of vergelijkbaar?
  • Heb je affiniteit met techniek?
  • Ben je enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren?
  • Ben je nieuwsgierig naar het werken in een dynamische en innoverende omgeving?
  • Ben jij iemand die de regie pakt en graag het beste resultaat wil behalen met jouw opdracht? 


  Heb je interesse in een stage bij MTA?

  Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.