Mechatronica (afstudeer)stage

Omschrijving

Wat ga je doen als stagiair Mechatronica?

Vanaf februari 2020 hebben wij een stageplek beschikbaar. Als stagiair Mechatronica ga je aan de slag met het ontwikkelen van een toegankelijke, low-cost robot met een slimme aandrijving (motor, encoder, scharnier, rem, besturing) en met een intuïtieve interface. De focus binnen het vakgebied Mechatronica in de stageopdracht wordt in overleg met jou vastgesteld. 


Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. Wij stimuleren je als stagiair om zowel jouw kennis en kunde op het gebied van organisatorisch projectwerken als technisch vlak naar een hoger niveau te tillen én leren wij van en met jou.


Wat kan je van ons verwachten?

Als stagiair maak je deel uit van het speelveld System Development & Engineering waar klant-specifieke mechatronische oplossingen worden ontwikkeld vanaf specificatie tot en met een gevalideerd prototype. Hier werken de mechanisch-, elektrisch- en mechatronisch engineers die zich bezig houden met het ontwerpen, verbeteren en door-ontwikkelen van (deel)machines en systemen. Daarnaast maak je natuurlijk deel uit van het MTA team. Tijdens je introductiedag loop je mee met onze afdelingsambassadeurs en leer je ons bedrijf en het team kennen.

Vereisten

Ben jij de stagiair Mechatronica die wij zoeken?

  • Studeer je aan de opleiding HBO Mechatronica?
  • Ben je gek van techniek?
  • Ben je enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren?
  • Heb je een hands-on mentaliteit en steek je graag de handen uit de mouwen?
  • Ben je nieuwsgierig naar werken in een dynamische en innoverende omgeving?
  • Zoek je vrijheid om jouw opdracht succesvol op te leveren en voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk?