Mechatronica (afstudeer)stage

Functieomschrijving

Opdrachtomschrijving

Het ontwerpen en realiseren van een low-cost robot gripper. Je gaat werken aan een robot gripper die een zacht teer voorwerp met ongedefinieerde vorm moet kunnen oppakken. De focus in de stageopdracht wordt in overleg met jou vastgesteld.

Wat doet MTA?

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering oplossingen in onder andere de agrofood.


Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien. 

Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn.

Onze wereld

Als stagiair maak je deel uit het speelveld System Development & Engineering waar klant-specifieke mechatronische oplossingen worden ontwikkeld vanaf specificatie tot en met een gevalideerd prototype. Hier werken de mechanisch-, elektrisch- en mechatronisch engineers die zich bezighouden met het ontwerpen, verbeteren en door-ontwikkelen van (deel)machines en systemen. Daarnaast maak je natuurlijk deel uit van het MTA-team. Tijdens je introductiedagen loop je mee met onze afdelingsambassadeurs en leer je ons bedrijf en het team kennen.

  Vereisten

  Ben jij de stagiair die wij zoeken?

  • Ben je een student opleiding Mechatronica of vergelijkbaar?
  • Heb je affiniteit met techniek?
  • Ben je enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren?
  • Ben je nieuwsgierig naar het werken in een dynamische en innoverende omgeving?
  • Ben jij iemand die de regie pakt en graag het beste resultaat wil behalen met jouw opdracht? 


  Heb je interesse in een stage bij MTA?

  Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.