Monteur Mechatronica

Functieomschrijving


Wat ga je doen als Monteur Mechatronica? 

Als Monteur Mechatronica ben je verantwoordelijk voor het monteren (mechanisch, pneumatisch en elektrisch) en afstellen van mechatronische (deel)machines en systemen. Je bent in staat om aan de hand van het technisch productie dossier (TPD) een logische werkvolgorde te bepalen en om de functionaliteit van de (deel)machine te doorgronden. Naast fijnmechanische werkzaamheden verricht je ook standaard elektrotechnische werkzaamheden zoals het aansluiten van elektropanelen, sensoren, schakelaars e.d., tot en met het bekabelen van de machine. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om verbeteringen door te voeren en technische problemen te voorkomen op basis van praktisch inzicht.


Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. Als Monteur Mechatronica maak je onderdeel uit van de afdeling Assembly en ben je samen met 25 collega's verantwoordelijk voor het monteren en afstemmen van mechatronische (deel)machines en systemen. Afwisseling in projecten voor verschillende werkgevers staat hierbij centraal.


Wat kan je van ons verwachten?

Als bedrijf bieden wij passende arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit, prestatie en aandacht voor de mens centraal staat.

Vereisten

Ben jij de Monteur Mechatronica die wij zoeken?

  • Heb je een afgeronde technische MBO opleiding (WTB, Mechatronica, Elektro)?
  • Heb je kennis en ervaring in de mechatronische machinebouw?
  • Kun je WTB tekeningen en elektrische schema's lezen en interpreteren?
  • Kun je een logische/efficiënte wijze van monteren bepalen?
  • Herken je de functionaliteit van een machine of systeem?
  • Draag je graag praktische verbeteringen aan?
  • Heb je een praktische, probleemoplossende en enthousiaste instelling?


Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.