Monteur Mechatronica

Functieomschrijving


Wat doet MTA?

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering oplossingen in onder andere de agrofood.

Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien.
Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn.

Wat ga je doen als Monteur Mechatronica?

Als Monteur Mechatronica maak je onderdeel uit van de afdeling Assembly en ben je samen met 30 collega's verantwoordelijk voor het monteren en afstemmen van mechatronische (deel)machines en systemen. Afwisseling in projecten voor verschillende werkgevers staat hierbij centraal. Je bent verantwoordelijk voor het monteren (mechanisch, pneumatisch en elektrisch) en afstellen van mechatronische (deel)machines en systemen. Je bent in staat om aan de hand van het technisch productie dossier (TPD) een logische werkvolgorde te bepalen en om de functionaliteit van de (deel)machine te doorgronden. Naast fijnmechanische werkzaamheden verricht je ook standaard elektrotechnische werkzaamheden zoals het aansluiten van elektropanelen, sensoren, schakelaars e.d., tot en met het bekabelen van de machine. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om verbeteringen door te voeren en technische problemen te voorkomen op basis van praktisch inzicht.

Vereisten

Ben jij de Monteur Mechatronica die wij zoeken?

  • Heb je een afgeronde technische MBO opleiding (WTB, Mechatronica, Elektro)?
  • Heb je kennis en ervaring in de mechatronische machinebouw?
  • Kun je WTB tekeningen en elektrische schema's lezen en interpreteren?
  • Kun je een logische/efficiënte wijze van monteren bepalen?
  • Herken je de functionaliteit van een machine of systeem?
  • Draag je graag praktische verbeteringen aan?
  • Heb je een praktische, probleemoplossende en enthousiaste instelling?


Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.