Project Engineer

Functieomschrijving

Wat doet MTA?

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering oplossingen in onder andere de agrofood.

Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien.

Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn. 

Wat ga je doen als Project Engineer?

Als Project Engineer maak je deel uit van het speelveld Order Management Center waar het bouwproces wordt voorbereid, gecoördineerd en beheerd op een zodanige manier dat klantorders op tijd, in de juiste kwaliteit en binnen het gestelde budget worden gerealiseerd. Je bent het sleutelfiguur die de gehele supply chain voor klantorder gestuurde opdrachten en projecten aanstuurt. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning en budgetbepaling van de aan jou toegewezen en gestandaardiseerde projecten. Je draagt zorg voor de verwerving van onderdelen en de uitbesteding van externe bewerkingen.

Vereisten

Ben jij de Project Engineer die wij zoeken?

  • Heb jij een relevante afgeronde HBO opleiding en affiniteit met techniek?
  • Heb je ervaring met bedrijfsprocessen in een ERP omgeving?
  • Beschik je over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden?
  • Kun je nauwkeurig en zelfstandig werken?
  • Heb je een analytisch vermogen?


Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.