Project Engineer

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Project Engineer?

Als Project Engineer werk je vanuit het Order Management Center en ben je het sleutelfiguur die de gehele supply chain voor klantorder gestuurde opdrachten en projecten aanstuurt. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning en budgetbepaling van de aan jou toegewezen en gestandaardiseerde projecten. Je draagt zorg voor de verwerving van onderdelen en de uitbesteding van externe bewerkingen.


Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers en dus wellicht ook met jou. Als Project Engineer maak je deel uit van het speelveld Order Management Center waar het bouwproces wordt voorbereid, gecoördineerd en beheerd op een zodanige manier dat klantorders op tijd, in de juiste kwaliteit en binnen het gestelde budget worden gerealiseerd. 


Wat kan je van ons verwachten?

Als bedrijf bieden wij passende arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit, prestatie en aandacht voor de mens centraal staat.

Vereisten

Ben jij de Project Engineer die wij zoeken?

  • Heb jij een relevante afgeronde HBO opleiding en affiniteit met techniek?
  • Heb je ervaring met bedrijfsprocessen in een ERP omgeving?
  • Beschik je over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden?
  • Kun je nauwkeurig en zelfstandig werken?
  • Heb je een analytisch vermogen?


Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.