Project Leader New Product Introduction

Omschrijving

Wat ga je doen als Project Leader NPI?

Als Project Leader NPI (New Product Introduction) ben je verantwoordelijk voor het projectplan-, de regie- en een succesvolle uitvoering van de aan jou toegewezen, nieuwe en nog niet (volledig) gestandaardiseerde projecten binnen de klantketen System Supply. Je maakt de vertaalslag van ontwikkelfase naar seriebouw, stuurt de projectdeelnemers aan en bent verantwoordelijk voor de informatie-voorziening en het creëren van draagvlak binnen jouw project. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de documentatie van de technische- en project gerelateerde informatie zodat hier bij herhaalopdrachten op teruggevallen kan worden.


Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. Als Project Leader NPI ben je werkzaam binnen het speelveld Project Management. Dit speelveld is de figuurlijke vliegtoren van MTA en de verbindende schakel tussen enerzijds sales en anderzijds de verschillende klantketens. Hier wordt de klantvraag getoetst aan de propositie van MTA en wordt er een Plan van Aanpak (vliegplan) opgesteld. Ook worden van hieruit de projecten gemanaged en worden de KPI’s vanuit de MTA cockpit bewaakt.


Wat kan je van ons verwachten?

Als bedrijf bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit, prestatie en aandacht voor de mens centraal staat.

Vereisten

Ben jij de Project Leader NPI die wij zoeken?

  • Heb je een HBO+ werk -en denkniveau?
  • Heb je werkervaring als projectleider in de apparaten/machinebouw?
  • Heb je ervaring met het inrichten van bedrijfsprocessen in een ERP omgeving?
  • Kun je klant- en oplossingsgericht denken en handelen?
  • Heb je goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?
  • Ben je een nauwkeurig, gestructureerd en analytisch persoon?
  • Ben je communicatief en zelfstandig?