Project Manager

Functieomschrijving

Wat doet MTA?

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering oplossingen in onder andere de agrofood.


Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien.
Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn.


Wat ga je doen als Project Manager?

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het projectplan-, de regie- en een succesvolle uitvoering van de aan jou toegewezen projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en voor eventuele projectpartners. Je maakt de vertaalslag van (concept) ontwikkelfase naar kost efficiënte seriebouw, stuurt de projectdeelnemers aan en bent verantwoordelijk voor de informatie-voorziening en het creëren van draagvlak binnen jouw project. Je bent verantwoordelijk voor de documentatie van de technische- en project gerelateerde informatie zodat hier bij herhaalopdrachten op teruggevallen kan worden. Tenslotte bewaak je de KPI’s van het project en anticipeer je zelfstandig op afwijkingen.

Vereisten

Ben jij de Project Manager die wij zoeken?

  • Heb je een HBO+ werk -en denkniveau?
  • Heb je enkele jaren ervaring als projectmanager in een hightech apparaten of
    machinebouw omgeving?
  • Ben je klant -en oplossingsgericht in je denken en handelen?
  • Heb je goede softskills in een multidisciplinaire samenwerking?
  • Creëer je duidelijkheid door de juiste vragen te stellen aan de klant?
  • Ben je een nauwkeurig, gestructureerd en analytisch persoon?
  • Ben je communicatief en zelfstandig?
  • Heb je goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?