System Architect Mechanics

Omschrijving

Wat ga je doen als System Architect Mechanics?

Als System Architect Mechanics bedenk je het mechanisch systeemconcept voor High Tech vraagstukken passend bij de klantvraag. Je bent verantwoordelijk voor de requirements, de systeem budgettering, de risicoanalyse, de technische haalbaarheid en de implementatie van benodigde technologieën. Als System Architect Mechanics ben je de technische, multidisciplinaire spil van het projectteam, waarbinnen je de Lead-, en Design Engineers coördineert, motiveert en controleert op kwaliteit. Je onderhoudt samen met de Project Manager de contacten met de klant inzake de voortgang van het ontwikkelproject.


Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. Als System Architect Mechanics ben je werkzaam binnen de speelvelden Systems en Development & Engineering. Binnen het speelveld Systems worden nieuwe high-level concept ontwerpen bedacht van mechatronische systemen met een doorkijk naar industrialisatie. Binnen het speelveld Development & Engineering worden klant-specifieke mechatronische oplossingen (door)ontwikkeld en uitgewerkt vanaf specificatie tot en met een gevalideerd prototype.


Wat kan je van ons verwachten?

Als bedrijf bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit, prestatie en aandacht voor de mens centraal staat.

Vereisten

Ben jij de System Architect Mechanics die wij zoeken?

  • Heb je een HBO+/Academisch werk -en denkniveau?
  • Heb je 5 tot 10 jaar werkervaring in het High Tech domein?
  • Blijf je op de hoogte van technology ontwikkelingen en ontwikkeltools in jouw vakgebied?
  • Ben je bekwaam in constructieprincipes?
  • Ben je in staat FEM analyses uit te voeren (met name dynamisch, thermisch), maar niet blind te vertrouwen op de uitkomsten?
  • Kun je ‘bierviltjes’ sommen maken om de haalbaarheid van concepten in te schatten?
  • Heb je inzicht op het gebied van actuatoren/sensoren en ben je in staat deze te selecteren en te dimensioneren voor een aandrijfketen?
  • Kun je systeembreed denken en acteren?
  • Beschik je over goede softskills voor een multidisciplinaire samenwerking?