Technical Assistant

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Technical Assistant?

In deze allround functie verricht je, ter ondersteuning van de monteurs, voorkomende montagewerkzaamheden aan mechatronische (deel)machines en systemen. Daarnaast ondersteun je het speelveld Logistics met het ontvangen, controleren, verwerken en distribueren van inkomende goederen, alsmede met voorraadtellingen en order-picken. De capaciteitsbehoefte binnen beide speelvelden kan per periode verschillen waarbij je naar behoefte ingezet wordt en daarmee verzekerd bent van de nodige afwisseling in je werk. Als Technical Assistant wordt je gekoppeld aan ervaren collega’s die jou in deze functie verder zullen begeleiden zodat je op termijn volledig zelfstandig het vakmanschap kan gaan uitoefenen.

Waar kom je terecht?

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers en dus wellicht ook met jou. Als Technical Assistant maak je deel uit van een team dat naar behoefte afwisselend ingezet wordt binnen de speelvelden Assembly en Logistics.

Wat kun je van ons verwachten?

Je wordt persoonlijk door ons begeleid om de functie van Technical Assistant snel en goed onder de knie te krijgen. Mocht je nog niet beschikken over een VCA- of stapelaar certificaat, dan bieden wij je de mogelijkheid om deze cursussen te volgen. Mocht je bovendien de ambitie hebben om op termijn een vakdiploma te willen behalen, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Als bedrijf bieden wij verder een passend salaris, uitzicht op een vast dienstverband en een 32 - 38-urige werkweek met flexibele aanvangstijden. Wij zijn een dynamische en snel groeiende organisatie met een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit, prestatie en aandacht voor de mens centraal staat. 

Vereisten

Ben jij de Technical Assistant die wij zoeken?

  • Beschik je over twee rechterhanden en heb je technisch inzicht?
  • Beschik je over een goede werkmentaliteit en kan je nauwkeurig werken?
  • Wil jij jouw kennis en vaardigheden uitbreiden door middel van ‘training on the job’ onder begeleiding van een echte vakman?
  • Ben je in het bezit van een VCA certificaat en elektrische stapelaar of bereid deze te behalen?
  • Wil jij graag binnen een leuk en hecht team voor een lange termijn bij een werkgever werkzaam zijn?
  • Heb je een MBO werk- en denkniveau?
  • Ben jij minimaal 32 -38 uren beschikbaar verdeeld over 4 of 5 werkdagen?


Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.