Technical Assistant

Functieomschrijving

Wat doet MTA?

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkelevoorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering oplossingen in onder andere de agrofood. 


Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien.
Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn. 


Wat ga je doen als Technical Assistant?

In deze allround functie verricht je, ter ondersteuning van de monteurs, voorkomende montagewerkzaamheden aan mechatronische (deel)machines en systemen. Daarnaast ondersteun je het speelveld Logistics met het ontvangen, controleren, verwerken en distribueren van inkomende goederen, alsmede met voorraadtellingen en order-picken. De capaciteitsbehoefte binnen beide speelvelden kan per periode verschillen waarbij je naar behoefte ingezet wordt en daarmee verzekerd bent van de nodige afwisseling in je werk. Als Technical Assistant wordt je gekoppeld aan ervaren collega’s die jou in deze functie verder zullen begeleiden zodat je op termijn volledig zelfstandig het vakmanschap kan gaan uitoefenen.
Je wordt persoonlijk door ons begeleid om de functie van Technical Assistant snel en goed onder de knie te krijgen. Mocht je nog niet beschikken over een VCA- of stapelaar certificaat, dan bieden wij je de mogelijkheid om deze cursussen te volgen. Mocht je bovendien de ambitie hebben om op termijn een vakdiploma te willen behalen, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. 

Vereisten

Ben jij de Technical Assistant die wij zoeken?

  • Beschik je over twee rechterhanden en heb je technisch inzicht?
  • Beschik je over een goede werkmentaliteit en kan je nauwkeurig werken?
  • Wil jij jouw kennis en vaardigheden uitbreiden door middel van ‘training on the job’ onder begeleiding van een echte vakman?
  • Ben je in het bezit van een VCA certificaat en elektrische stapelaar of bereid deze te behalen?
  • Wil jij graag binnen een leuk en hecht team voor een lange termijn bij een werkgever werkzaam zijn?
  • Heb je een MBO werk- en denkniveau?
  • Ben jij minimaal 32 -38 uren beschikbaar verdeeld over 4 of 5 werkdagen?


Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button 'reageer op deze vacature' en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 0492-474992 of 06-17744275.